Mondial movers

Het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven

Mondial Movers bestaat sinds 1990 en is een samenwerkingsverband van 20 Erkende Verhuizers, met in totaal 34 vestigingen, verdeeld over heel Nederland.

Mondial Movers sluit contracten met organisaties, bedrijven en instellingen die eisen stellen aan een verhuisoperatie die de afzonderlijke verhuisbedrijven niet kunnen vervullen. Daarnaast gebruiken de aangesloten verhuisbedrijven Mondial Movers als coördinatie-, verkoop- en marketingorganisatie voor de door de afzonderlijke bedrijven uit te voeren verhuizingen voor particulieren. Via Mondial Movers kunnen alle soorten verhuizingen uitgevoerd worden.

Ook particulieren kunnen de verhuizing door Mondial Movers laten uitvoeren en zijn dan verzekerd van een goede verhuizing tegen een aanvaardbaar tarief.

Mondial Movers

Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), een samenwerkingsverband waarin ruim 400 verhuisbedrijven in Europa zijn vertegenwoordigd. De European Moving Group (EMG) is het grootste samenwerkingsverband van verhuisbedrijven in Europa. Zowel voor bedrijfsmatige opdrachtgevers die hun personeelsleden of kantoren willen laten verhuizen of voor particulieren die op zoek zijn naar het beste verhuisbedrijf, kan de EMG alle werkzaamheden op vertrouwde basis uitvoeren. De EMG is opgericht door de belangrijkste verhuisgroepen in Europa. Inmiddels participeren er zes verhuisgroepen in de EMG waardoor zij in staat zijn de verhuizingen efficienter uit te voeren. Op meer dan 400 plaatsen in Europa zijn EMG verhuisbedrijven hun klanten van dienst.

De EMG is in juni 2001 opgericht . De verhuisgroepen hebben dezelfde doelstellingen en samenwerkingsstructuur en worden gevormd door familiebedrijven.
Iedere groep is er van overtuigd dat haar klanten het best bediend worden door het aanbieden van diensten op Europese schaal. 

De voordelen

Eén contactpersoon en één contract scherpe netto tarieven standaard hoge kwaliteit plaatselijke bekendheid vergroting van de aanwezige capaciteit kostenbesparende opslagmogelijkheden

 

Baars - The Art of Moving - voor bedrijven en particulieren.