Vacature

Ter uitbreiding van ons huidige team, zijn wij op zoek naar een fijne collega.

Baars Verhuizingen is sinds de oprichting in 1928 een echt Haarlems familiebedrijf, waarbij we met z'n allen graag een hoogwaardige en kwalitatief goede dienstverlening neerzetten. Wij zijn gespecialiseerd in kunst- en antiek vervoer, inboedels, kantoorverhuizingen, piano- en vleugelvervoer, export zendingen, en zorgverhuizingen, zoals zieken- en verzorgingshuis instellingen. Tevens zijn wij partner van Mondial Movers.

Wat houden de werkzaamheden in?

Als team, met je collega's werk je mee met diverse grote en kleine verhuizingen. Samen zorgen jullie ervoor dat de inboedel op een efficiënte en zorgvuldige manier wordt in- en uitgepakt en in- en uitgeladen. Bijna elke dag werk je in een andere omgeving en waardoor er volop afwisseling is.

Als verhuizer is goed contact met de klant heel belangrijk, voor onze particuliere klanten is het verhuizen vaak een emotionele gebeurtenis, waarbij het jouw inlevingsvermogen jegens de klant heel belangrijk is. Je bent het visitekaartje van de organisatie en je ontzorgt de klant op alle fronten. Vanzelfsprekend krijg je diverse hulpmiddelen mee in verband met het laden en lossen op de diverse locaties.

Wat kan je verwachten?

Baars Verhuizingen biedt je een verantwoordelijke baan binnen een informeel en gezellig team! Er wordt gewerkt conform cao beroepsgoederenvervoer. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en daarom is er de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Denk hierbij aan het volgen van een vakopleiding bij het verhuiscollege van de organisatie Erkende Verhuizers.

Bij aanvang van je dienstverband krijg je een jaarcontract aangeboden op fulltime basis. Na gebleken geschiktheid is er zicht op een vaste aanstelling.

De ideale kandidaat:

  • Spreekt goed Nederlands;
  • Kan goed met mensen omgaan en ziet er verzorgd uit;
  • Is stressbestendig; Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent je er van bewust dat gebruik van een smart phone (tenzij spoedgeval of contact met de zaak)
  • Roken alleen toegestaan is in de pauzes.
  • Kan een VOG overleggen;
  • Is energiek, flexibel en is lichamelijk fit en gezond;
  • Kan goed samenwerken en gaat zorgvuldig te werk.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij misschien onze nieuwe collega!

 

Voor welk bedrijf kom je te werken?

Baars Verhuis- & Opslag BV is een nationaal- en internationaal verhuisbedrijf dat sinds 1928 gevestigd is in Haarlem. Het bedrijf telt zo’n 25 medewerkers die alle staan voor kwalitatief goed werk! Baars Verhuis- & Opslag BV is mede eigenaar van Mondial Movers. Dit samenwerkingsverband van 20 belangrijke erkende verhuisbedrijven in Nederland heeft inmiddels een prominente plaats ingenomen in verhuisland.

Kortom Baars Verhuizingen is een bedrijf waar men op kan bouwen voor alle verhuis-en opslagwerkzaamheden door heel Nederland, Europa en daarbuiten.

Reageren? Ben jij geïnteresseerd in de functie van fulltime verhuizer bij Baars Verhuizingen?

Dan kun je reageren via email.

Heb je een vraag over de functie of over ons bedrijf? stuur een email en wij komen in contact.

 

Soort dienstverband:

Vaste baan Rooster
Dagdienst maandag - vrijdag
Soorten aanvullende vergoedingen: Fooi en Vakantiegeld

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!