Verhuizen

Particulier  Verhuizen is Emotie!

In het huis wat verlaten wordt hebben vaak vele gebeurtenissen plaatsgevonden.

Bijvoorbeeld geboorte van kinderen, verjaardagen en andere mijlpalen. Ook meubels hebben vaak hun eigen verhaal.
Het schilderij heeft overgrootopa geschilderd en die mooie lamp heeft U van kind of kleinkind gekregen. Baars Verhuis- & Opslag BV weet als geen ander dat Uw huis en spullen met respect behandeld dienen te worden.

Al ruim 75 jaar weten wij doormiddel van een kritisch personeelsbeleid, investeringen in goed materieel en een man een man en een woord een woord mentaliteit vele klanten aan ons te binden.

Wij verzorgen zowel nationale en internationale vehuizingen. Dit kan rechtstreeks of via onze professionele inboedelopslag. Ook het inpakken van Uw kostbare serviezen en schilderijen is bij ons in vertrouwde handen. Tevens voor het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van kasten en ander meubelstukken kunt U ons om hulp vragen.

Voor een passende offerte op maat komen wij graag bij U langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Bedrijven

Het uitvoeren van interne en externe kantoor- of bedrijfsverhuizing is een vak apart. In het huis wat verlaten wordt hebben vaak vele gebeurtenissen plaatsgevonden. Een goede voorbereiding is ook hierbij het halve werk.

Een goede partner hierin is Baars Verhuis & Opslag BV. In samenwerking met U maken wij een verhuisplan en verhuisinstructie.

Doormiddel van een efficiente uitvoering met vakkundige medewerkers kunnen wij tijd en kosten voor U besparen. Ook het verhuizen van de computer- en comunicatieapparatuur is bij ons in vertouwde handen. Ook indien U alleen Uw archief of magazijn wilt verhuizen staan wij voor U klaar.

 

Baars - The Art of Moving - voor bedrijven en particulieren.