Erkende verhuizers Nieuw Vennep sinds 1928

Baars Verhuizers is een nationaal- en internationaal verhuisbedrijf dat sinds 1928 gevestigd is in Haarlem en in gehele regio Kennemerland en ook in Nieuw Vennep werkzaam is. Wij verhuizen u van en naar en binnen de Haarlemmermeer op een geordende en professionele wijze.
Wij werken met een team van 22 medewerkers die staan voor een kwalitatief goede uitvoering van al onze werkzaamheden rondom opslag en verhuizingen. Dit is bevestigd en blijft gewaarborgd middels van een ISO- en OHSAS certificering. Deze certificeringen worden elk jaar gecontroleerd om een contante en goede service te kunnen aanbieden.

verhuizen-nieuw-vennep

Van A naar B en van A tot Z

Sinds 1928 jaar weten wij door middel van een positief personeelsbeleid, investeringen in het beste materieel en een man een man en een woord een woord mentaliteit vele verhuizingen mogen doen.
Wij verzorgen zowel nationale en internationale vehuizingen, met name in de regio en zo ook Nieuw Vennep. Dit kan rechtstreeks of via onze professionele inboedelopslag. Ook het inpakken van uw dierbare meubelstukken en kunst is bij ons in vertrouwde handen.
Tevens verzorgen wij het de-monteren en monteren van het meubilair, zoals verhuizers dat moeten doen.
Verhuizen is emotie en dat weten wij maar al te goed, ontzorgen en met een professionele sfeer, kunt u rekenen op een ontspannen en probleemloze verhuisdag.

verhuizers-haarlemmermeer

 

Opslag

Wij beschikken over onze eigen opslagfaciliteit met iets meer dan 6.500 m3 aan verwarmde en beveiligde opslagruimte, welke exclusief is voor onze verhuis cliënten.
Uw meubels en inventaris staan bij ons minimaal net zo goed als bij u thuis in Nieuw Vennep.
Het komt voor dat u eerder uw woning of bedrijfsruimte moet verlaten voordat u naar de nieuwe bestemming kan verhuizen, in dat geval gebruiken wij onze opslag zodat u er op kunt vertrouwen dat alle spullen op de juiste tijd en op de juiste plek komen te staan.

 

Waarom Baars Verhuizers

  • Ervaren en vertrouwd sinds 1928
  • Regionaal bedrijf
  • Maatwerk verhuizingen in de regio
  • Zorgvuldig en professioneel opgeleid team
  • Angesloten bij de Erkende Verhuizers
  • Mondial Movers
  • Eigen beveiligde eb vewarmede opslagfaciliteit
  • Heldere afspraken

Nieuw Vennep

Nieuw-Vennep is een gezellig dorp gelegen in Noord-Holland. Het maakt deel uit van de gemeente Haarlemmermeer en ligt in de buurt van de luchthaven Schiphol en de steden Amsterdam en Haarlem.
Met een mix van historische charme en moderne voorzieningen heeft Nieuw-Vennep veel te bieden aan zowel inwoners als bedrijven.

Na het droogleggen van de Haarlemmermeer was het dorp een agrarische gemeenschap. In de jaren zestig van de vorige eeuw begon de ontwikkeling van Nieuw-Vennep als een moderne woonwijk. Sindsdien is het dorp gestaag gegroeid en heeft het een diversiteit aan woningen en goede voorzieningen.

De nabijgelegen Toolenburgerplas is een populaire plek voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers. Wat betreft het onderwijs heeft Nieuw-Vennep diverse basisscholen en een middelbare school, waardoor het een aantrekkelijke woonplaats is voor (jonge) gezinnen. Het openbaar vervoer is goed geregeld waardoor het gemakkelijk is om op je werk te komen, denk aan Schiphol, Hoofddorp, Haarlem, Hillegom of Amsterdam.

 

Neem contact met ons op!

Als u op zoek bent naar betrouwbare en efficiënte verhuizers in Nieuw Vennep of elders in de Haarlemmermeer, dan verhuizen wij u graag naar uw nieuwe plek.
Neem vandaag nog contact met ons op om uw verhuizing te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.
Bel ons: 023 - 524 55 66 of stuur een email met uw vragen.