Erkende verhuizers Zandvoort sinds 1928

Baars Erkende Verhuizers staat voor vakkundige verhuizingen in Zandvoort! Als ervaren verhuizers begrijpen wij dat verhuizen een enerverende gebeurtenis is. Daarom staan wij klaar om u te helpen met al uw verhuisbehoeften, of u nu naar een nieuwe woning of als bedrijf een nieuw kantoor in Zandvoort verhuist. Onze verhuizers zijn betrouwbaar en efficiënt en zorgen ervoor dat de verhuisdag soepel verloopt. Wij hebben ruime ervaring in het verhuizen van zowel particuliere als zakelijke klanten in regio Kennemerland.

Ook voor internationale verhuizingen van of naar de regio kennemerland!

Verhuizers-Zandvoort  

Erkende Verhuizers

Wij zijn aangesloten bij de Erkende Verhuizers, een organisatie van vakkundige verhuisspecialisten, waarbij je kunt vertrouwen op garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing.
Dit is bevestigd en blijft gewaarborgd middels onze ISO- en OHSAS certificeringen.
Daarnaast zijn wij ook lid van de Mondial Movers die een landelijke dekking heeft voor een zo goed mogelijk service niveau.

Waarom kiezen voor Baars Verhuizingen:

  • Ervaring en Expertise
  • Maatwerk
  • Zorgvuldig
  • Erkende Verhuizer
  • ISO- en OHSAS certificeringen
  • Mondial Movers
  • Verwarmede en beveiligde eigen opslag mogelijk
  • Duidelijke afspraken en heldere prijzen

Neem contact op voor vrijblijvend advies en prijsopgave! 


Eigen Opslagfaciliteit

Wij hebben de beschikking over ruim 6.500 m3 opslagruimte op ons eigen complex in Haarlem. Deze ruimte is zeer goed beveiligd, verwarmd en uiteraard droog.
Uw inventaris en alle andere goederen staan bij ons minimaal net zo goed als bij u thuis. 
Opslag is bij ons mogelijk voor een korte periode en ook langere periode.

Zandvoort

Zandvoort is wel bij iedereen bekend als een kustplaats gelegen in Noord-Holland. Met de prachtige duinen, brede zandstranden en levendige sfeer trekt het jaarlijks talloze bezoekers. Het inwonersaantal van Zandvoort bedraagt ongeveer 17.000, wat aanzienlijk toeneemt tijdens de zomermaanden vanwege het toerisme. Deze pittoreske badplaats biedt een scala aan recreatieve activiteiten, zoals watersporten, wandelen en fietsen. Het is ook wereldwijd bekend vanwege het legendarische Circuit Zandvoort, dat in 2020 heropend werd en de Formule 1-race opnieuw verwelkomde. Naast de prachtige natuur en de bruisende evenementen, heeft Zandvoort ook gezellige restaurants, winkels, scholen en mooie woonwijken. Zandvoort ligt aan de kust en is vanuit Aerdenhoudt en Heemstede / Haarlem goed te bereiken.

Zandvoort