Bedrijfsverhuizingen regio Haarlem

Het uitvoeren van interne en externe kantoor- of bedrijfsverhuizing is een vak apart. 

Een goede voorbereiding is ook hierbij het halve werk. Een goede partner hierin is Baars Verhuizingen Haarlem.
In samenwerking met u maken wij een verhuisplan en verhuisinstructie. Doormiddel van een efficiente uitvoering met vakkundige medewerkers kunnen wij tijd en kosten voor u besparen.
Bij een verhuizing van het bedrijf komt een hoop kijken. Met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een goede en efficiente verhuizing,

Bedrijfsverhuizing voor uw kantoor, bedrijf of instelling.

Ook het verhuizen van de computer- en comunicatieapparatuur is bij ons in vertouwde handen.
Bedrijfsverhuizingen in de regio Haarlem doen wij wekelijks, bel gerust even voor meer informatie of wellicht een vraag.

Ook indien u alleen uw archief of magazijn wilt verhuizen of opslaan, staan wij voor u klaar.

Bewezen kwaliteit

Naast onze inzet op het gebied van duurzaamheid, maken wij ons sterk voor de continuiteit van kwaliteit van dienstverlening voor de particulieren en de zakelijke markt.
Het verhuizen, al dan niet intern, zit in ons DNA en daar zijn we trots op.
Wij zijn gecertificeerd als Erkend Verhuizer en comformeren ons aan een aantal ISO normeringen, welke jaarlijks worden getoetst voor een contante goede service.


Plan van aanpak

Wij zijn in een vroeg stadium betrokken bij de voorbereiding van een bedrijfsverhuizing. Overleg, advies en de wensen en eisen van u als opdrachtgever duidelijk en helder in kaart brengen.
Vervolgens wordt er een gedetailleerde planning gemaakt. Wij hebben de regie in handen en de klant kan erop vertrouwen dat er volgens schema wordt gewerkt en de verhuizing succesvol zal worden afgerond.
Ontzorgen en samenwerken zijn voor ons de sleutelwoorden bij zakelijke verhuizingen.

 

Baars Haarlem - The Art of Moving - Bedrijfsverhuizingen