Internationale verhuizingen

Verhuizingen binnen en buiten Europa verzorgen wij van A tot Z. Wij hebben inmiddels ervaringen door geheel Europa, van het uiterste noorden van Noorwegen tot de kleinste Griekse eilandjes.

Waar mogelijk zetten wij netwerken als Federation International des Déménageurs Internationaux (FIDI) en de International Association of Movers(IAM) in. Dit zijn netwerken van wereldwijde internationale verhuizers die zich hebben vastgelegd om aan bepaalde kwaliteitsnormen en een gelijksoortige werkwijze te voldoen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de ISO certificering.

Door middel van het FIDI en IAM netwerk kunnen wij u de garantie bieden dat een bepaalde verhuizing op, zowel de plaats van vertrek als de uiteindelijke eindbestemming, met dezelfde zorg behandeld zal worden.

Bij een internationale verhuizing sturen wij altijd 2 gediplomeerde, in Nederland opgeleide chauffeurs op pad. Veiligheid voor onze mensen en uw spullen staan voorop.

De verscheping van de verhuizing over zee vindt plaats per container of liftvan en uiteraard met een betrouwbare scheepvaartmaatschappij.

 

Baars verhuizingen - the Art of Moving - Ook internationaal