verhuizers haarlem

Baars verhuizers Haarlem

Baars Verhuis- & Opslag BV is een nationaal- en internationaal verhuisbedrijf dat sinds 1928 gevestigd is in Haarlem. Ons bedrijf telt 22 medewerkers die staan voor een kwalitatief goede uitvoering van al onze werkzaamheden.
Dit is bevestigd en blijft gewaarborgd middels van een ISO- en OHSAS certificering.
Klik hier voor onze beleidsverklaring.

Baars Verhuizers is partner in Mondial Movers. Dit unieke en duurzame samenwerkingsverband van 18 belangrijke erkende verhuisbedrijven in Nederland heeft inmiddels een prominente plaats ingenomen in verhuizers land. Mondial Movers is gecertificeerd voor het Keurmerk Sociale en Duurzame Onderneming.

Verhuizen

Verhuizen is Emotie! In het huis wat verlaten wordt hebben vaak vele gebeurtenissen plaatsgevonden. Bijvoorbeeld geboorte van kinderen, verjaardagen en andere mooie mijlpalen. Ook de meubels hebben vaak hun eigen verhaal.

Baars Verhuizingen is een verhuisbedrijf waar u op kunt bouwen voor al uw verhuis-en opslagwerkzaamheden in de regio Haarlem.

Wij verzorgen zowel nationale en internationale vehuizingen. Dit kan rechtstreeks of via onze professionele verwarmde en beveilgde inboedelopslag in Haarlem.

erkend verhuisbedrijf
opslag bij verhuizen haarlem

Opslag

Baars Verhuis- & Opslag BV heeft de beschikking over ruim 6.500 m3 opslagruimte in Haarlem. Deze ruimte is goed beveiligd, verwarmd en droog.

Uw inventaris en alle andere waardevolle spullen staan bij ons minimaal net zo goed als bij u thuis.

Misschien wel de beste tijdelijke oplossing voor opslag van uw inboedel of andere goederen in regio Haarlem en Heemstede.
Lees verder voor meer informatie of bel ons direct: 023 - 524 55 66

Van A naar B & van A tot Z !

Bedrijfsverhuizingen

Wij zijn zeer ervaren in bedrijfs- en kantoor verhuizingen in de regio Haarlem.

Ook voor deze tak van sport geld dat ervaring en vakkundige medewerkers samen met een goede voorbereiding het juiste recept is om een bedrijfsverhuizing succesvol te laten verlopen. 
Duurzaam ondernemen is belangrijk en wij gaan ver in het realiseren van duurzame oplossingen. Inmiddels zetten wij 2 kleine elektrische bedrijfsauto's in voor de kleine goederen. Ook Mondial Movers legt op dit punt de lat erg hoog.

verhuisbedrijf mondial baars
verhuisartikelen

Doe het zelf

Wilt u zelf een groot gedeelte van de verhuizing doen? 

Dat kan uiteraard ook bij ons! Wij plaatsen een verhuiscontainer bij u voor de deur en plaatsen vervolgens de gevulde container voor de deur op het nieuwe adres, bijvoorbeeld een verhuizing naar Zandvoort. U kunt dan rustig in uw eigen tempo alles verhuizen en wij halen de lege container weer op.

Zo ziet u dat wij voor elk budget een goede oplossing hebben. 

Baars (doe-het-zelf) Verhuizers in Haarlem al sinds 1928 aan het verhuizen!